Itt vannak az első filmkockák a legújabb Star Warsból

A Solo: Egy Star Wars-történet Han Solo fiatalkorát meséli majd el. Sötét hangulatú lesz az első ajánló alapján.

Földi Bence
2018. 02. 05. 6:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még fut a mozikban a Star Wars nyolcadik epizódja, Az utolsó Jedik, de hétfő hajnalban, a Super Bowl alatt már megérkezett a második Csillagok háborúja antológiafilm első ajánló videója is, íme:

A Solo: Egy Star Wars-történet hangulatát és főbb szereplőit (Alden Ehrenreich mint Han Solo, Donald Glover mint Lando Calrissian, Woody Harrelson, Emilia Clarke) bemutató videó azt a rövid részletet mutatja be, amikor Han Solo birodalmi pilótának akar jelentkezni. Mint tudjuk, végül csempész válik belőle, aki pont a Birodalom erői elől kényszerül több alkalommal is menekülni a későbbiekben.

###HIRDETES###

Az ízelítő előzetes (teaser) két szempontból is remek: egyrészt jól visszaadja, hogy egy, a fő filmeknél sötétebb hangulatú alkotást láthatunk majd május 24-től a mozikban. Másrészt annyira vérprofi, hogy valamelyest rácáfol a Solo: Egy Star Wars-történet körüli rossz hírverésre. A tavaly nyári rendezőcsere (Ron Howard vette át az irányítást, erről itt írtunk) óta ugyanis szinte csak rossz pletykákról érkeztek hírek: sok újrafelvétel, gyenge főszereplő stb. Az ízelítő alapján azonban egyáltalán nem tűnik ez rossz filmnek.

Délután még okosabbak lehetünk, ugyanis a hírek szerint a hétfői Good Morning America alatt vetítik le az első olyan előzetest, amely nemcsak a hangulatot, hanem a sztori egy-egy fontosabb momentumát is igyekszik majd bemutatni. Magyar idő szerint – ha minden jól megy – délután négy óra körül már kint lesz a részletesebb trailer.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.