Akadozik a Facebook szolgáltatása

A hiba globálisnak látszik, legalábbis Európából és az Egyesült Államokból is érkeztek jelzések.

MN
2017. 10. 11. 16:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha azt vette észre szerda délután, hogy akadozik a Facebook vagy a hozzá kapcsolódó üzenetküldő, a Messenger szolgáltatása, akkor a hiba nem az ön készülékében van. A probléma globálisnak látszik, legalábbis Európából, az Egyesült Államokból, Dél-Amerikából és Ázsiából is érkeztek jelzések.

A Facebook úgynevezett API szolgáltatása is akadozik, vagyis minden, a közösségi oldallal összekapcsolt alkalmazásban jelentkezhetnek hibák. Az Instagram egyelőre, úgy néz ki, működik, de egyes felhasználóknál a képmegosztó használata során is voltak kimaradások.

Mit tehet ilyenkor a felhasználó? Természetesen átválthat a Twitterre, ahol máris azon viccelődnek, milyen nehezen éli túl a világ a Facebook-kimaradást:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.