A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

idezojelek

Gyurcsányék szerint a migráns jó, a vendégmunkás rossz

A határkerítést pedig bontsuk le. Naná.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
Fotó: Teknős Miklós

Gyökerestül ki kell irtani a vendégmunkát, a vendégmunka rossz, a vendégmunkásokat ki kell seprűzni Magyarországról, lehetőleg még ma – nagyjából így foglalhatók össze Gyurcsány Ferenc szektapártjának vendégmunkaügyi tézisei. Hónapok óta vergődnek a témán, nem bírnak leállni. A minap az MSZP-ből a DK-ba átülő Szaniszló Sándor, a párt fővárosi frakcióvezetője csapott oda a gonosz, velejükig romlott, magyarok vérét szívó idegeneknek:

A Demokratikus Koalíció fővárosi frakciója arra kéri Budapest vezetését, hogy jól fizetett magyar munkaerőre támaszkodjon az alulfizetett vendégmunkások helyett, mind a fővárosi cégeknél, mind pedig azok alvállalkozóinál.

Júdás Sándor hozzátette: Budapestnek meg kell mutatnia, hogy nem ért egyet a kormány filozófiájával, miszerint a gazdasági növekedést és a nagyvállalati profitot a munkából élők kizsákmányolásával kell elérni.

Meglehetős bravúr úgy hergelni a külföldi munkások ellen, hogy közben színleg értük aggódik, az ő – úgymond – „kizsákmányolásuk” ellen küzd. De ez csak mellékszál. A lényeg, hogy ugyanez a szektapárt miket mondott anno az illegális migránsokról, akik – a vendégmunkásokkal ellentétben – súlyos károkat okoznak az országnak, nem tartják be a törvényeinket, és nem dolgozni, hanem ingyenélni jönnek. A DK az országot védő határkerítés lebontását követelte, és a pártvezér még 2016-ban ilyeneket hadovált: 

Magyarország nemcsak képes befogadni messziről jött embereket, de jól is járna nagyon sokakkal.

Párttársa, Niedermüller Péter akkor még európai parlamenti képviselőként beismerte, azon fáradozik, hogy Brüsszel megbüntesse a migránskvótát ellenző tagállamokat, köztük Magyarországot. Ki is írta a Facebookjára:

Követelni fogjuk a bizottságtól, a tanácstól, hogy mindazokat az államokat, kormányokat, amelyek nem kívánnak részt venni a közös európai politikában, nem akarnak részesei lenni az európai szolidaritásnak, nem akarnak részt vállalni a menekültügyi politikából, sújtsák megérdemelten szigorú szankciók.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igen, büntessék meg a szülőhazáját, ezt akarta. Ugyanez a Niedermüller tavaly azt ecsetelte:

Ennek a kormánynak az összes politikai megoldása az volt, hogy építsünk egy nagy falat, mindenkit nyomjunk ki ebből az országból, és nem foglalkozunk velük tovább. Ez több mint embertelen. Ez morálisan is tarthatatlan.

Hozzátette: a kormánynak a migrációval kapcsolatban tett intézkedései ellentétesek az európai értékekkel: a humanizmussal, a szolidaritással, a toleranciával és a befogadással.

Gyönyörű, nem?

Összegezzünk! A DK (és úgy általában a magyarországi baloldal) szerint, ha migránsi minőségében vágja át a határkerítést, veri fejbe póznával a rendőreinket a papírok nélkül csörtető, nem dolgozni, hanem kiemelt segélyen éldegélni vágyó, magát tizennyolcnak mondó, de harmincnak látszó pakisztáni/eritreai/bangladesi/filippinó népvándorló, akkor az illetőt haladéktalanul be kell fogadnunk, keblünkre kell ölelnünk, mert ez így „humánus”, így fésülhető össze az úgynevezett „európai értékekkel”. Meg a Gyurcsány-párt erkölcsi téziseivel.

Ám ha vendégmunkásként, kezében személyi okiratokkal, a kijelölt határátkelőn kopogtatva jönne hazánkba – hangsúlyozottan – dolgozni egy másik pakisztáni/eritreai/bangladesi/filippinó ember, méghozzá olyan állásra, amelyre magyar munkaerőt nem találtak (hahó, Szaniszló, munkaerőhiány van, rémlik?), akkor őt péklapáttal kellene kikergetni a honból, mert rohadék, aki elveszi a magyarok munkáját. 

Gyakorlatilag ezt üzeni a Szemkilövető szektapártja, ezzel hergelnek hónapok óta.

(Zárójelben: miért van az, hogy a baloldal mindig a bűnözőket, a közösségnek kárt okozó idegeneket meg a mindenféle abnormalitásokat babusgatja a normális többség ellenében? Illegális migráns jó, vendégmunkás rossz. A tömeggyilkost nem szabad halálra ítélni, de a védtelen magzatot igen. LMBTQ-vallás jó, keresztény tanítás rossz. Nagycsalád rossz, szivárványos „család” jó. És így tovább.)

Szerintem inkább játsszuk a következőt. A törvényeinkre fittyet hányó, piócáskodni óhajtó illegális migránst nem engedjük be (ahogyan eddig sem). A szabályosan, papírokkal, dolgozni érkező, magyarok munkahelyét nem veszélyeztető vendégmunkásokat a meghatározott dologidőre beengedjük (ahogyan eddig). A péklapátot pedig készenlétben tartjuk arra az esetre, ha Gyurcsányék megint fejmagasságban kezdenének lövöldözni.

Borítókép: Dobrev Klára DK-s árnyékkormánya tagjaival, a felső sorban jobbról a második Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester, önkormányzati árnyékminiszter (Fotó: Teknős Miklós)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Orbán Viktornak megint igaza lesz!

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Kukába a népakarattal!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Történetek a legvidámabb barakkból

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mellbevágó adat: Bécs környékén az iskolások hetven százaléka nem tud németül

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.