Isten tervét csak annak megvalósulása után értjük meg

2020. 04. 27. 11:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb napok telnek el. A karantén ellenére is sok a feladat! A hétből a helyzet ellenére is kiszakadnak a vasárnapok! Áldott lehetőség az online szentmisékbe való belekapcsolódás, de mindannyian tudjuk, hogy nem elég!

A testben való léleknek a jelenléte elengedhetetlen. Az emberek vágyódnak a közösségeinkbe. Egyre jobban várom már a változást. Elkezdtem egyenként felhívni az ifjúsági hittanosaimat. Telefonon beszélek idősekkel, legfőképpen olyanokkal, akik egyedül élik meg ezt a nehéz helyzetet. Imádkozom az érettségizőkért, akiknek most különösen fel kell készülniük! Isten tervét, csak akkor értjük meg, amikor megvalósul. Annak folyamatát követve vannak pontok, ami előtt az ember értetlenül áll. De a végén, nagy örömmel ad hálát! A tegnapi szentmisét imádkozva, felfigyeltem egy hölgyre, aki a zárt ajtók mögül a templom előcsarnokában imádkozott a szentmisén. Egy apuka a családjával ugyancsak a templom előtt imádkozott, amikor készülődtem a szentmisére.

Van remény, nem szabad csüggednünk!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.