Hosszú Katinka újra egyre aranyosabb

Ha éhes, nyafog egyet, mint egy kislány, de mókázik is. Bepillantás a színfalak mögé.

2017. 07. 26. 13:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minél elképesztőbb teljesítményeket nyújt a medencében, minél többször kápráztatja el közönségét – és viszont –, annál inkább kibújik az Iron Ladyből az aranyos kislány, a tüneményes Katinka. Nemrég az egész világ megismerhette kisgyerekkori nyilatkozós videóit.

Ezt:

...és ezt is:

Most pedig minden nap kínál egy kulisszák mögötti videót a világbajnokság versenynapjai alatt a háromszoros olimpiai bajnok, a harmadik napi összefoglalójában például éhes, és nyafogós kislányként kezd, majd lelkesen csacsogósként folytatja az autóban. (Arról most szót sem ejtünk, hogyan vicceskedett tegnap este az újságírókkal a 200 m gyors sikeres középdöntője után )

– Szeretem úszni a 200 gyorsat, mert nem lehet megmondani, hogy ki fog nyerni – feszeng autója hátsó ülésén Hosszú Katinka a párperces kocsiút alatt. – Majdhogynem a szám előtt két és fél órával ott vagyunk az uszodában, és majdnem annyi idő még a versenyszám után is, akkor is, ha 2 perc maga a versenyszám. – Tudtuk, hogy nagyon fogjuk élvezni a budapesti vizes világbajnokságot, de a tömeg, az itteni atmoszféra semmihez sem hasonlítható – veszi át a szót az erősen berekedt Shane Tusup. – Rio nagyszerű volt, de ott „csak” elvégeztük a feladatunkat, majd hazajöttünk, és minden ment tovább. Az olimpiai faluban nem voltak velünk a család és a barátok, a vállalat és a gyerekek. Hálás vagyok azért, amit Magyarország adott – érzékenyül el a felvétel végén a kőkemény férj és edző.

Íme a videó! A jelige: Inside the Forge!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.