Már bontják is a vizes vb óriás ugrótornyát

A betonalapzata itthon marad, így hasonló versenyek szervezésénél az már biztosított lesz.

MN
2017. 08. 01. 15:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkezdődött a Batthyány téren felállított óriás ugrótorony elbontása – írta közleményben a vizes vébé szervezőcége, a Bp2017 Kft. A 10 tonnás és 34 méter magas óriás ugrótorony bontása ütemterv szerint halad. Augusztus 1-én a Bem rakparton található lelátókat és konténereket távolítják el, így a villamosközlekedés 2017. augusztus 6-án reggel elindul, a villamosok tehát a masters világbajnokság alatt már rend szerint közlekednek.

A Bem rakpart nyitása a tervek szerint legkésőbb 2017. augusztus 15-én megtörténik. A Budai alsó rakpart nyitása legkésőbb 2017. augusztus 3-án várható.

Az ugrótorony szerkezetét bár elbontják, betonalapzata itthon marad, így hasonló versenyek szervezésénél az már biztosított lesz.

A létesítményre több mint 3,1 milliárd forintot költöttek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.