Megüzenték az Újpest focistájának, hogy igazoljon Felcsútra

A Puskás Akadémiához szerződött Balogh Balázs.

MN
2017. 06. 17. 10:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten a Puskás Akadémiához szerződött Balogh Balázs. A 27 esztendős középpályás, aki még 2010-ben került Újpestre, a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, ez „nehéz, ugyanakkor gyors döntés volt”. „Annyi történt, hogy a futballt választottam” – jelentette ki.

„A felkészülés elején Nebojsa Vignjevic azt mondta, hogy elérkezett a váltás ideje, nem akar magyarázkodni, miért ülök majd a kispadon, jobban teszem, ha elmegyek. Nem értettem, hiszen formálódik a keret, úgy éreztem, szükség lehet rám, elsőre azt gondoltam, megharcolok a helyemért” – közölte. Majd hívta a tulajdonos, Roderick Duchatelet, és ugyanazt mondta, mint az edző: itt a váltás ideje. „Hozzátette, kapott értem ajánlatokat, de örülne, ha a felcsútit fogadnám el – egy év van még a szerződésemből, most tudnak belőlem úgymond pénzt kivenni. Ez üzlet, és ezt tiszteletben kell tartanom nekem is” – jelentette ki Balogh Balázs.

A játékos azonban azt állítja, nem küldték el, maradhatott volna az együttesnél, hiszen szerződése volt az Újpesttel. „Ám ha jövőre ingyen távozom, az nem a klub érdeke, és ezt világossá is tették számomra” – szögezte le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.