Nem bírtak a németek Chilével Kazanyban

A német labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott Dél-Amerika bajnokával, Chilével a Konföderációs Kupa második fordulójában.

MTI
2017. 06. 22. 20:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem bírt egymással csütörtökön a kameruni és az ausztrál labdarúgó-válogatott a jövő évi világbajnokság főpróbájának tartott Konföderációs Kupa második fordulójában, Szentpéterváron.

Az eredmény azt jelenti, hogy mindkét csapat megszerezte első pontját, egyúttal megőrizte esélyét a továbbjutásra.

Konföderációs Kupa, B csoport, 2. forduló:
Kamerun–Ausztrália 1-1 (1-0)
gól: Zambo (45+1.), illetve Milligan (60., 11-esből)

A csoport másik, esti mérkőzésén a chileiek vezető találatát szerző Alexis Sánchez hazája válogatottsági gólrekordere lett, ugyanis ez volt a nemzeti csapatban a 38. gólja.

A németek részéről a Mönchengladbachban játszó Lars Stindl egyenlített.

Ezzel a két csapat egyaránt négy ponttal áll, hárommal megelőzve Kamerunt és Ausztráliát, így az utolsó fordulóban már döntetlennel is biztosítják továbbjutásukat.

Németország–Chile 1-1 (1-1)
gól: Stindl (41.), illetve Sánchez (6.)

Az állás: 1. Chile 4 pont (3-1), 2. Németország 4 (4-3), 3. Ausztrália 1 (3-4), 4. Kamerun 1 (1-3)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.