Dárdai csapata szerződtette a német legenda fiát

A 20 éves Jonathan Klinsmann korábban a Berkeley Egyetem csapatában szerepelt. Jó kapus válhat belőle.

MN
2017. 07. 11. 10:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt válogatott csatár, majd szövetségi kapitány, Jürgen Klinsmann német–amerikai kettős állampolgárságú fia legutóbb a Berkeley Egyetem csapatában szerepelt, és többször pályára lépett az Egyesült Államok utánpótlás-válogatottjaiban is.

„Nyugalmat és bizalmat sugároz. Remek jobb lába van, illetve technikailag és atlétikusan is megfelelő szinten áll” – nyilatkozta a berlini klub honlapján a magyar kapusedző, Petry Zsolt.

Michael Preetz sportigazgató kifejtette, Jonathan Klinsmann a képességeivel, az egyéniségével és az ambícióival is meggyőzte a klub vezetőit, akik remélik, hogy csapatuknál lépésről lépésre fejlődni fog.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.