Kedden elhagyhatja a kórházat Hajnal Tamás

A Ferencváros labdarúgója a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett agyrázkódást.

MN
2017. 07. 17. 9:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Picit fáj a fejem, van egy enyhe szédülés, de összességében egész jól vagyok” – mondta Hajnal Tamás a Fradi.hu-nak.

Hozzátette: a történtekről nem sok emléke van. „Az első emlékem az, hogy hordágyon vagyok, és mondtam az orvosnak, hogy vissza akarok menni a pályára. Természetesen erre mondták, hogy szó sem lehet róla, mert elvesztettem az eszméletemet. A vizsgálatok során kiderült, hogy nincsen semmi nagyobb jellegű probléma, megfigyelés céljából kell még bent maradnom” – fogalmazott a játékos.

Mint mondta, még nem tudja, mikor léphet újra pályára, és reméli, hogy minél hamarabb sor kerül erre.

Hajnal Tamás az első NB I-es fordulóban rendezett Ferencváros–Puskás Akadémia meccs 78. percében egy szerencsétlen összecsapást követően terült el a füvön. Ellenfele épp elrúgta előle a labdát, amikor a középpályás összeütközött vele. Andó-Szabó Sándor azonnal megállította a játékot, és odarohant a játékoshoz, aki nem mozdult. A bíró heves mozdulattal próbálta behívni a pályára a segítő személyzetet, akik észlelték a problémát, és befutottak. Hajnal még ekkor sem reagált, így rögzítették a nyakát, hordágyra tették, levitték a pályáról, és azonnal kórházba szállították.

Az M4 felvételét itt nézheti meg az esetről.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.