Gera: Látok fejlődést, de ezt meg is kell mutatni

„Biztos, hogy a futball körül szeretnék maradni az aktív évek után is” – mondta.

MN
2017. 09. 14. 10:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több hete sérült Gera Zoltán a Népszavának arról beszélt, bizonytalan a visszatérése a pályára. Mint mondta, biztos, hogy a következő két válogatott mérkőzésen (Svájc, Feröer szigetek) sem játszik, ugyanakkor már gondolkodik a jövőjét illetően.

„Biztos, hogy a futball körül szeretnék maradni az aktív évek után is” – mondta a Ferencváros játékosa, aki jelezte, Angliába jó kapcsolatai révén menne még tanulmányútra.

Arra a kérdésre, hogyan látja, változott-e az NB I a két itthon töltött időszaka között, elmondta, ma már több olyan külföldi játékos van Magyarországon, aki korábban elérhetetlen volt. Hozzátette, a színvonal és a játék minősége viszont biztosan nem változott, hiszen a nemzetközi kupákban továbbra sem szerepel jól egy magyar csapat sem.

„Bő másfél évtizeddel ezelőtt a ciprusi csapatokat még könnyedén legyőztük, ma már nem biztos, hogy így lenne... Látok fejlődést, de ezt meg is kell mutatni” – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.