Visszatérhet utolsó BL-győztes edzője a Bayern kispadjára

Bár ő maga cáfolja, Jupp Heynckes a hírek szerint a müncheniek célkeresztjében van.

MN
2017. 10. 05. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Német lapértesülések szerint Jupp Heynckes térhet vissza a Bayern München kispadjára. A múlt héten a PSG-től elszenvedett, 3-0-s vereség után a bajor sztárklub kiadta Carlo Ancelotti útját, így edzőt keres. A helyét ideiglenesen korábbi helyettese, Willy Sagnol vette át.

A holland tréner triplázott a Bayernnel 2013-ban: megnyerte vele a német bajnokságot, a kupát és a Bajnokok Ligáját is. A 72 éves szakember, aki a Benficánál, az Athletic Bilbaónál és a Real Madridnál is megfordult, megszólalt az ügyben: – Mindenkit megnyugtathatok, nem fogok visszatérni a kispadra. A búcsúm visszavonhatatlan.

Láttunk azért már csodákat, szóval ne vegyünk mérget Heynckes szavaira. A talonban egyébként ott van még Thomas Tuchel és Julian Nagelsmann is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.