időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Eladni Istent

Néző László
2021.06.25. 06:00
Eladni Istent

Micsoda irgalmatlan ágyúszó, fegyverropogás hallatszik Nyugat-­Európából! Magyarországot, a magyar kormányt lövik, támadják, gyalázzák úton- útfélen a médiában, a politikában. Honnan jön ez a gyalázatos gyűlölet, ez az eszeveszett riadó? Talán még a menekültválság idején, a határzár felépítésekor sem rontottak neki az országnak ilyen dühvel, ilyen fékevesztett tombolással. A szereplők persze nagyjából ugyanazok, s a módszer is ugyanaz. Hazudni, hazudni, hazudni.

Most azért zeng az ég, mert az Országgyűlés elfogadta a gyermekek védelméről szóló, a pedofilok ellen irányuló törvényt. Hát tényleg skandalum! Ezért minimum fejvesztés járna kulturált országokban Orbán Viktornak – gondolhatja akár az egyszerű európai polgár is. Már persze ha igazak lennének a vádak, amikkel ellenfeleink telehazudják a világot. Csak hát nem igazak. Mint már sokszor elmondtuk, ez a törvény a gyermekek jogait, testi-lelki egészségét védi, s egyetlen betűjével nem korlátozza a homoszexuálisok, a biszexuálisok, a transzneműek vagy bármelyik, önmagát valamilyen eltérő szexuális irányultságúként meghatározó személy, csoport jogait. Felnőttkorában minden magyar állampolgár úgy éli a nemi életét, ahogyan akarja, olyan identitást választ magának, amilyet szeretne. Az államnak ehhez továbbra sincs köze, csak annyi, hogy védje ezeket a honfitársainkat mindenféle támadástól.

Akkor vajon miért ez a tébolyodott ellentámadás? Magyarországot mindennel és mindenhogyan támadni kell, amikor és ahol csak lehet, mert mindennek ellentmond, amiről a globalista amerikai, európai elit álmodozik. Magyarország nem akar illegális migrációt, nem akar ­Európai Egyesült Államokat, meg akarja őrizni, keresztény, nemzetállami létét. És ráadásul nem akarja magát öngyilkosságba kergetni Soros György pénzén.

Na, ide lyukadtunk ki már megint – gondolhatják azok, akik szerint Sorosnak semmihez semmi köze. Csak hát e mögött a támadássorozat mögött is felsejlik a magyar származású milliárdos alakja, nem is nagyon kell túl mélyre kapargatni. Gerald Knaus, Soros karmestere kiadja a parancsot, s a nyugati média, a Soros-bérenc politikusok azonnal ricsajozni kezdenek. Mindegy, mi az igazság, ők kottából játszanak, s ami abban írva van, azt mondják, harsogják minden hullámhosszon. Hogy egyikük is elolvasta-e a hivatkozott magyar jogszabályt? Ugyan, az igazság csak megzavarná csekély értelmüket. Meg egyébként is. ha a tábornok kiadja a parancsot, akkor tüzelni kell, akkor támadni kell. Kit érdekel az igazság?

Itt van ez a „holland fickó”, ez a miniszterelnök. Ő már egyenesen kizárná hazánkat az unióból, s azt mondja, a magyaroknak le kell térdelniük Európa előtt. Micsoda pökhendi, alávaló beszéd ez? Ha valakinek térdepelnivalója van, az éppen Hollandia. Sokat tudnának erről mesélni Indonéziától Dél-Afrikáig. A gyarmati országok kifosztásából, az ott élők rabszolgasorban tartásából degeszre hízott ország politikusaként talán befoghatná a száját Mark Rutte az emberi jogokról meg az európai értékekről. Van egy régi mondás, miszerint a hollandok eladnák az Istent is, ha el tudnák szállítani.

Nyugat-Európa már rég eladta Istent, eladtak és feladtak mindent, ami számunkra még fontos: Isten, haza, család, gyerek. Az ő dolguk. De ne szóljanak bele abba, mi hogyan akarunk élni, hogyan akarjuk megvédeni a gyermekeinket, például az olyan holland pedofil vadállatoktól, akikről sok egykori állami gondozott tudna mit mesélni.

A magyar kormánynak meg azt üzenjük: vegyenek példát a focicsapatunkról. Harcoljanak, küzdjenek igazukért a végsőkig. S bármi lesz is az eredmény, a világ nagy része csodálni fogja a bátorságot, a hitet, az akaratot.

(Borítóképen Mike Rutte holland miniszterelnök. Fotó: EPA / Olaf Kraak)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.