időjárás 1°C Vilma 2021. December 5.
logo

találatok a(z) #Nyugat-Európa hashtagre (91)

Vörös düh

Meg kell menteni az embereket a vírustól, ezért bizonyos rendszabályokat vezet be a világ összes országa.

„Szégyellem magam Rutte helyett”

Brüsszel beavatkozik a nemzetállamok szuverén jogköreibe — mondta lapunknak Christiaan Alting von Geusau holland jogászprofesszor.

A kereszténydemokrácia nem szupermarket

A német választások eredménye azt mutatja, hogy az értékeit feláldozó EPP most történelmi mélypontra került, Nyugat-Európában az utolsó bástya is leomlott. A választók megbüntették a CDU/CSU-t.

Emberhez méltó gond (1. rész)

Ott a kép, rajta ocsmány, perverz, undorító, beteg homokosok, amint fekete bőr forrónadrágokba gyömöszölik a valagukat, és bőrszíjakat erősítenek a meztelen felsőtestükre.

Az ember mint félig kész állat

Nekünk át kell mentenünk a mi Európánkat a következő évezredbe, Közép-Európával, a Baltikummal, a Balkánnal és az oroszokkal egyetemben.

Az ember mint félig kész állat

Az embernek a második világháború óta éppen elég idő és mindeddig felfoghatatlan jólét állt rendelkezésre ahhoz, hogy a szabadságból is karikatúrát és szörnyű elmebajt fabrikáljon.

Európa mi vagyunk

Akinek nincs sem vallási, sem nemzeti, sem pedig nemi identitása, beteg az, nyomorult, földönfutó, senki. Lassan ilyen minden, ami az Óperenciás tengeren túl van.

Fáziskésés

Karácsony Gergely az ország irányítására teljesen alkalmatlan személy, a PR-csapata is sokkal kevésbé tehetséges, mint Merkelé.

1/10 oldal