Milliók a volt demiszesnek

Egykori demiszes ismerősnek is jutott több millió forint a Miniszterelnöki Hivatal támogatási keretéből – értesült a Magyar Nemzet. Kétmillió forinttal támogatta ugyanis fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére a hivatal a Sansz Alapítványt azért, hogy létrehozzon és üzemeltessen egy online vitafórumot, igaz, az alapítvány honlapját tavaly óta nem is frissítették.

2008. 09. 05. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezet vezetője Takács István, a KISZ jogutódja, a Demokratikus Ifjúsági Szövetség volt irodavezetője, aki korábban azzal híresült el, hogy éppen a Sansz számlájára mentett ki négymillió forintot abból a pénzből, amit a Demisz egy 1848–as emlékműre gyűjtött össze az emberektől. Az is kiderült tegnap, hogy miután csaknem teljes vagyonát felélte, megszűnik az egykori KISZ-üdülőket kezelő NGYIK Alapítvány.
Részletek a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.