Miniszter az Omninvest mögött?

Demeter Ervin (Fidesz) szerint az új influenza elleni oltóanyagot gyártó Omninvest Kft. titokzatos céghálója mögött a háttérben felsejlik egy még hivatalban lévő magyar miniszter is. Erről csak komolyabb állami akarattal lehet többet megtudni, hiszen a társaság hátterében kialakított konstrukciónak éppen az a lényege, hogy megakadályozza a cég valódi tulajdonosainak kiderítését.<br />

2009. 12. 17. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus lapunknak adott interjújában megdöbbentőnek nevezte a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) újabb botrányát, az úgynevezett CD-ügy friss fejleményeit. A képviselő szerint több mint furcsa, hogy az MDF elnökválasztási eljárásában egy olyan hangfelvétel bizonyult perdöntőnek, amelyet a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat készített. Ez ugyanis önmagában számos kérdést vet fel. Például azt, hogy miként került ki a felvétel a szolgálatoktól, illetve hogy milyen kapcsolat van a nevezett politikai párt és a titkosszolgálatok között. Demeter úgy véli, ez az eset is azt látszik megerősíteni, hogy az NBH sok esetben nemcsak rendellenesen működött, hanem pártpolitikai célokra is használhatta a kormány.
Interjú a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.