Dési János: A lex-Orbán

MNO
2011. 07. 12. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ami nekem megint jobban fáj, az a demokratikus ellenzék határozott, közérthető, mégis szakszerű hangja. Arról, hogy ez így miért jelent egy újabb koporsószöget a demokráciában. Hiányzik az az innovatív ötlet, amellyel ha feltartóztatni nem is feltétlen tudják a parlamenti úthengert, azért országnak-világnak megmutatják, hogy itt kifejezetten a hatalommal való csúnya visszaélés esetével állunk szembe.

Hiányolom azokat a konkrét terveket – nem derült égből villámcsapásként jött ám ez a törvényjavaslat ide –, hogy mégis, mit tesznek, mire készülnek most. Megadják magukat ismét a végzetszerű sorsnak, vagy mégiscsak megpróbálnak alakítói lenni az eseménynek?

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszava, 2011. július 12.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.