Varga Judit: Mi minden alkalommal harcolni fogunk Magyarországért

Az igazságügyi miniszter így reagált a körvonalazódó uniós megállapodásra: mindig megéri kiállni a magyar érdekekért!

Forrás: ORIGO.HU2020. 12. 09. 20:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit, igazságügyi miniszter is reagált a körvonalazódó uniós megállapodásra. Mindig, minden helyzetben megéri kiállni a magyar érdekekért – írta közösségi oldalán, hozzátéve, hogy érdemes volt harcolni azért, hogy ne kössék ideológiai elvárásokhoz a pénzügyi támogatásokat.

Add tovább! Magyarország győzött! Ismét bebizonyosodott, hogy mindig, minden helyzetben megéri kiállni a magyar érdekekért – így nyilatkozott az igazságügyi miniszter arról, hogy a magyar és a lengyel kormánynak sikerült megegyeznie Angela Merkellel, az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Németország kancellárjával a vitás kérdésekben.

A miniszter úgy látja, hogy érdemes volt harcolni azért, hogy a világjárvány idején ne kössék ideológiai elvárásokhoz a pénzügyi támogatásokat. A megállapodás tiszteletben tartja az uniós szerződéseket, a nemzeti identitásunkat és védelmet nyújt a politikai zsarolással szemben – összegzett Varga Judit, aki egyértelművé tette, hogy győztünk, győzött a lengyel-magyar barátság!

Bejegyzését pedig így zárta: mi mindig, minden alkalommal harcolni fogunk Magyarországért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.