Aradszki András túl van az életveszélyen, a gyógyulás útjára lépett

Aradszki András közel másfél hónapja kapta el a koronavírust, ami miatt kórházba, sőt lélegeztetőgépre kényszerült. Az elmúlt időszak nagy részét az intenzív osztály fertőző részlegén töltötte altatásban, ám a szervezete hihetetlen erőről tett tanúbizonyságot.

Forrás: Érdi Hírek2021. 01. 05. 14:55
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó hírek érkeztek Aradszki András országgyűlési képviselő állapotáról. A honatya ugyan még gyengélkedik, de úgy tűnik, túl van a nehezén. Az Érdi Hírek úgy tudja: a kormánypárti képviselő ezekben a napokban már több mint egy hete újra éber állapotban van, kommunikál a környezetével, és a lélegeztetőgépre sincs már szüksége. Ahogy az egyik orvosa fogalmazott: a képviselő a gyógyulás útjára lépett. A lap szerint nemsokára egy Budapest közeli rehabilitációs intézetben folytathatja a felépülést.

Fotó: MTI Aradszki András, Csepreghy Nándor egykori miniszterelnökségi parlamenti államtitkár és T. Mészáros András 2017-ben

 

Érden és a környező településeken nagyon sokan imádkoztak érte. Rengeteg levelet, hangüzenetet kapott, amelyekben jóakaratú emberek kívánnak neki mielőbbi gyógyulást. A helyi lap megjegyzi: politikai ellenfelei nem voltak ilyen kegyesek hozzá. Először az Ezalényeg.hu nevű, Bajnai Gordon szocialista politikushoz köthető baloldali botrányoldal gyalázta őt fizetett politikai hirdetésben. Ezután Bősz Anett, a Demokratikus Koalíció országgyűlési frakciójának tagja, Érd polgármesterének felesége tett közzé a közösségi oldalán egy nagy botrányt kiváltó bejegyzést.

Bősz Anett sértő megnyilvánulásáról a Magyar Nemzet is beszámolt. A Gyurcsány-párt jelöltje arról értekezett a híveinek: mindig kapott az alkalmon, hogy megüthesse Aradszkit, és most azért várja a felépülését, hogy az általa képviselt politikájával együtt „agyagba döngölhesse”. T. Mészáros András, Érd korábbi polgármestere szerint így csak egy lelketlen, gonosz ember beszél a kórházban fekvő politikai ellenfeléről.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.