Széthúzta a baloldali mezőnyt a volt pécsi DK-s alpolgármester

Mindössze egy nappal azután, hogy a pécsi baloldal felsorakozott az előválasztáson győztes Mellár Tamás mögé, a volt alpolgármester, a DK-s Bognár Szilvia bejelentette, hogy elindul az országgyűlési választásokon.

Magyar Nemzet
Forrás: Vadhajtások2022. 02. 14. 8:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Videóüzenetben jelentette be február 12-én Bognár Szilvia korábbi DK-s pécsi alpolgármester, jelenleg független képviselő, hogy indul az országgyűlési képviselő-választáson. Ez azért hatott meglepően a baranyai megyeszékhely baloldali pártjai számára, mert az előző napon még mindannyian egységesen sorakoztak fel amögött a Mellár Tamás mögött, aki megnyerte a városban a baloldali előválasztást. A hírt közlő Vadhajtások internetes oldal szerint „Bognár az utóbbi időben egyre többször tette szóvá, hogy az előválasztáson aratott győzelme óta Mellár óvatosabban kommunikál a pécsi városvezetéssel kapcsolatban, Bognár szerint olyan ügyekről hallgat, amikről nem szabadna. Ezért dönthetett most úgy, független jelöltként ő is elindul az áprilisi választáson.”

Bognár Szilvia december elején jelentette be, hogy elhagyja a Demokratikus Koalíciót. Akkor úgy fogalmazott, a pártvezetés kérésére várt az elhatározása véglegesítésével. A cselekvésre az elmúlt két közgyűlés alapján azért szánta el magát, mert nem tud azonosulni a párt vezetési technikájával.

Borítókép: Bognár Szilvia egészen egyszerűen beelőzött a baloldalon (Fotó: Facebook/Bognár Szilvia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.