időjárás 18°C Aurél 2022. október 5.
logo
Bognár Szilvia meglepte a kampányra készülő pártokat

Széthúzta a baloldali mezőnyt a volt pécsi DK-s alpolgármester

Magyar Nemzet
Forrás: Vadhajtások
2022.02.14. 08:49 2022.02.14. 23:24
Széthúzta a baloldali mezőnyt a volt pécsi DK-s alpolgármester

Mindössze egy nappal azután, hogy a pécsi baloldal felsorakozott az előválasztáson győztes Mellár Tamás mögé, a volt alpolgármester, a DK-s Bognár Szilvia bejelentette, hogy elindul az országgyűlési választásokon.

Videóüzenetben jelentette be február 12-én Bognár Szilvia korábbi DK-s pécsi alpolgármester, jelenleg független képviselő, hogy indul az országgyűlési képviselő-választáson. Ez azért hatott meglepően a baranyai megyeszékhely baloldali pártjai számára, mert az előző napon még mindannyian egységesen sorakoztak fel amögött a Mellár Tamás mögött, aki megnyerte a városban a baloldali előválasztást. A hírt közlő Vadhajtások internetes oldal szerint „Bognár az utóbbi időben egyre többször tette szóvá, hogy az előválasztáson aratott győzelme óta Mellár óvatosabban kommunikál a pécsi városvezetéssel kapcsolatban, Bognár szerint olyan ügyekről hallgat, amikről nem szabadna. Ezért dönthetett most úgy, független jelöltként ő is elindul az áprilisi választáson.”

Bognár Szilvia december elején jelentette be, hogy elhagyja a Demokratikus Koalíciót. Akkor úgy fogalmazott, a pártvezetés kérésére várt az elhatározása véglegesítésével. A cselekvésre az elmúlt két közgyűlés alapján azért szánta el magát, mert nem tud azonosulni a párt vezetési technikájával.

Borítókép: Bognár Szilvia egészen egyszerűen beelőzött a baloldalon (Fotó: Facebook/Bognár Szilvia)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.