Nacsa Lőrinc: A dollárbaloldal újra lebukott

− A dollárbaloldalt ismét hazugságon kaptuk, lebuktak, mert kiderült, hogy a dollárok Soros György pénztárcájából gurultak a baloldalhoz − mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője szombaton, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 04. 22. 19:54
NACSA Lõrinc
Budapest, 2022. november 22. Nacsa Lõrinc, a KDNP képviselõje felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. november 22-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A frakciószóvivő azt mondta: miközben a dollárbaloldal kézzel-lábbal próbálja tagadni, hogy a régi szövetségesektől, Soros Györgytől kapták volna a kampánypénzeket, az igazság lassan utat tör magának.

Maga Korányi Dávid, Karácsony Gergely főpolgármester főtanácsadója és a pénzosztást felügyelő Action for Democracy alapítvány magyarországi helytartója is tagadta, hogy Soros Györgytől származnának a dollárok. Igaz, egy cinkos mosollyal azért hozzátette, hogy őt bizony nem zavarná, ha tőle érkezne a pénz − folytatta a politikus.

Közölte, sajtóinformációk szerint azonban a dollárbaloldal külföldi finanszírozása ezer szállal kötődik Soros Györgyhöz: az amerikai pénzek legalább kétharmada a milliárdostól származik.

A dollárbaloldal persze ezt végig tagadta, de úgy látszik, hogy ismét lebuktak − mondta Nacsa Lőrinc.

Hangsúlyozta: itt az ideje, hogy a dollárbaloldal felhagyjon a hazudozással és válaszoljon három nagyon egyszerű kérdésre:

− egész pontosan mennyi pénz érkezett Soros Györgytől;

− továbbra is áramolnak-e Soros-dollárok a dollárbaloldalhoz és a dollármédiához;

− végül mit kért cserébe a dollárokért a Soros-féle hálózat?

− A dollárbaloldalnak most már nincs hova menekülnie a válaszok elől, álljanak elő a farbával − hangoztatta Nacsa Lőrinc.

Borítókép: Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője felszólal az Országgyűlésben (Fotó: MTI/ Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.