Fekete öves hazaárulók segítségével akarták megbuktatni az Orbán-kormányt + videó

A Magyar Nemzet a dollárbaloldal külföldi befolyásolásáról szóló tényfeltáró cikksorozatáról is szó volt a Sajtóklubban. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és a műsorvezető Bayer Zsolt most is szókimondó stílusban fogalmazták meg a véleményüket a Hír TV műsorában.

Forrás: HÍR TV2023. 10. 01. 20:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Államok hosszú évek óta nyíltan beavatkozik a magyar belpolitikai életbe.

A Magyar Nemzet az idehaza működő amerikai polipot bemutató cikksorozatából kiderül, hogy Bajnai Gordon 2009-es miniszterelnökké választása után nem sokkal az Egyesült Államok budapesti nagykövetségén referált a terveiről.

Egy elvileg független ország miniszterelnöke a kinevezése után elmegy egy másik ország nagykövetségére, elmondja, hogy mit szeretne csinálni, és kvázi erre jóváhagyást kér, ez túlmegy minden határon – jelentette ki Bayer Zsolt.

Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője elmondta, az ötrészes cikksorozat harmadik és negyedik része után az ötödik rész hétfő reggel lesz olvasható, és egy komoly tényfeltáró csoport dolgozott rajta.

Emlékeztetett,

már 2014-ben arra szövetkeztek, hogy megbuktassák Orbán Viktor miniszterelnököt. Vannak az Egyesült Államokban olyanok, akiknek ez érdeke, de a probléma az, hogy ehhez találnak olyan magyarországi politikusokat, akik fekete öves hazaárulók. 

Úgy fogalmazott,

az amerikai polip izmai még most is rezegnek a magyar közéletben, és ne gondoljuk, hogy a következő választáson nem próbálják meg befolyásolni a magyar politikai akaratot.

Bencsik András szívfájdítónak nevezte, hogy a fekete öves hazaárulók gátlástalanul szolgálják a birodalmi érdeket.

– Észnél kell lenni, Magyarország szuverenitását nemcsak azért kell megvédeni, mert nem szeretjük Bajnait meg Gyurcsányt, hanem azért is, mert ez a birodalom abból táplálkozik, hogy kiszívja a gyarmatok életenergiáját – tette hozzá.

Gyurcsány pedig meg akarja védeni a magyar hazát, az Isten óvjon tőle – jegyezte meg Gajdics Ottó.

A teljes adás alább megtekinthető:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.