Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kordonnal zárja el rendezvényétől a Momentum az újságírókat

Az eseményen beszédet mond a nyíltan magyarellenes Guy Verhofstadt EP-képviselő is, aki Donáth Anna meghívására érkezett az eseményre.

Magyar Nemzet
2023. 05. 19. 13:23
Momentum kordon
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Érdekes ez a Momentum, mert amikor saját rendezvényt szerveznek, akkor mindenhol kordont építenek, és nem is engednek át rajta” – írta legújabb bejegyzésében Bohár Dániel, a Megafon munkatársa, aki a Momentum budapesti rendezvényéről posztolt. A párt weboldalának tanúsága szerint ezen az eseményen mond beszédet a nyíltan magyarellenes Guy Verhofstadt EP-képviselő is, aki Donáth Anna meghívására érkezett Budapestre.

Különösen érdekes a kordonépítés annak fényében, hogy a Momentum 16:30-ra tüntetéssel egybekötött kordonbontó akciót szervez a karmelitánál.

 

Borítókép: A Momentum kordonnal vette körbe magát (Fotó: Teknős Miklós)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.