Nem az ukrajnai háború az utolsó, amely mögé teljes mellszélességgel beállt a Soros-birodalom

Az SZDSZ 2005-ben még kikérte magának, hogy az szavazzon a liberálisokra, aki azt akarja, hogy a tizenéves fia az eső szexuális élményét egy szakállas bácsitól szerezze.

MAGYAR NEMZET
Forrás: HÍR FM2023. 08. 20. 10:04
Soros György
Brüsszel, 2016. június 30. Az Európai Parlament által közreadott képen Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke az EP fejlesztési, költségvetési, bel- és igazságügyi bizottságainak közös konferenciáján Brüsszelben 2016. június 30-án. (MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin) Fotó: Philippe BUISSIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mindent elmond a magyar baloldalról, hogy vannak olyan szereplőik, akik kiállnak Kőszeg Ferenc mellett – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Zila János, a központ elemzője.

Ismert: az SZDSZ és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója relativizálta a pedofíliát egy napokban megjelent interjúban. – A pedofíliamentegetés minden oldalról menthetetlen – hangsúlyozta az elemző. 

Kifejtette: a liberálisoknál az egyén szabadságának kiterjesztése egy permanens folyamat, ennek újabb és újabb lépcsőjéhez érkeznek el. Amikor már azt gondolnák a jó érzésű emberek, hogy nincsen lejjebb, akkor ez nem igaz, nincs megállás, elérkeznek ahhoz a lépcsőhöz, amelyen a pedofília felirat díszeleg. Azt akarják elhitetni, hogy a gyermekmolesztálók csak betegek, ők is áldozatok.

– A Soros-birodalom azért teheti meg, hogy forrásokat von ki az Európai Unióból, mert elérte, hogy maga az EU finanszírozza az unión belüli hálózatukat

– hangsúlyozta Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője. – Ez az utasításokat ugyanonnan kapja, mint eddig, csak a pénz érkezik majd máshonnan. 

A vezető elemző szerint a Soros alapítványok sokkal direktebb politizálást fognak folytatni a jövőben.

Úgy vélte:

nem az ukrajnai háború az utolsó, amely mögé teljes mellszélességgel beállt a Soros-birodalom. A Balkánon is rendkívül bizonytalan a helyzet, a Nyílt Társadalom Alapítványok pedig fokozni akarják a jelenlétüket a térségben, a progresszió célja pedig a társadalmak destabilizációja mindenhol a világban.

A műsor alább hallgatható meg:

Borítókép: Az Európai Parlament által közreadott képen Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke az EP fejlesztési, költségvetési, bel- és igazságügyi bizottságainak közös konferenciáján Brüsszelben 2016. június 30-án. (Fotó: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.