időjárás 4°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Botrány a Katonában: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

Egy kő alatt él? – Kovács Zoltán kiosztotta a főállású magyargyűlölőt

Magyar Nemzet
2023.09.23. 17:27 2023.09.23. 17:32
Egy kő alatt él? – Kovács Zoltán kiosztotta a főállású magyargyűlölőt

Ami igazán hihetetlen, kedves Daniel Freund, az, amilyen szelektíven fogyasztja a Magyarországgal kapcsolatos híreket. Számtalan eset bizonyítja, hogy a külföldi szereplők valójában fáradhatatlanul beavatkoznak a magyar belpolitikába. Nem hallott még a milliárdos tiltott külföldi támogatásokról, amelyeket „civil szervezetek” „adományoztak” az egységes magyar ellenzék bukott választási kampányára? Vagy az adománygyűjtő dobozokban csak úgy csodásan felbukkanó eurókról? Egy kő alatt él? – szegezte a kérdést Kovács Zoltán X-en (korábban Twitter) Daniel Freundnak.

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár azután üzent a zöldpárti német európai parlamenti képviselőnek, hogy az újabb – mondhatni menetrendszerű – bejegyzésben aggodalmaskodott az úgynevezett szuverenitásvédelmi törvénycsomag miatt. A még be sem mutatott javaslatról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője annyit árult el, hogy 

célja az lesz, hogy megnehezítsék azoknak a dolgát, akik külföldön dollárért árulják hazánkat. 

Illetve kicsit borsot törjenek azoknak a baloldali újságíróknak, álcivileknek és dollárpolitikusoknak az orra alá, akik úgy gondolják, hogy amerikai demokrata dollármilliárdosoknak vagy brüsszeli multinacionális cégek érdekeinek eleget téve politikai hatalomhoz kívánnak jutni, és utána az ország gazdasági szempontjait feladva ki akarják fizetni ennek a támogatásnak az ellenértékét.

A főállású magyargyűlölő képviselő ezt úgy értékelte, hogy innen egyenes út vezet a diktatúrához. 

X-fiókját végigpörgetve amiatt viszont valóban egyszer sem emelt szót, hogy százmilliók érkeztek gyanús körülmények között az egységes magyar ellenzékhez, amivel máig nem tudnak elszámolni. Vagy a legutóbbi botrányról, hogy kiderült, Karácsony Gergely baloldali főpolgármester lebukott: „mikroadományok” helyett kötegelve érkezett a pénz kampányukra.

Daniel Freundot nemrégiben portréban mutattuk be. Noha a politikus csak 2019 óta tagja az uniós parlamentnek, úgy tűnik, kipécézte magának hazánkat, és újabban naponta több markáns gondolatát is megosztja magyar ügyekben. Naponta öt-tíz poszt születik a közel 22 ezer követővel rendelkező oldalán Magyarországról.

Borítókép: Daniel Freund, német zöldpárti képviselő a magyar Országgyűlés előtt, 2023.  május 17-én. (Forrás: Daniel Freund/Facebook)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.