Orbán Viktor hóesésben sütötte el a hatlövetűt + videó

Új videóval jelentkezett a miniszterelnök.

2023. 12. 02. 10:36
Orbán Viktor hatlövetű Forrás: TikT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett – mondta Orbán Viktor a november végi hóesésben a közösségi oldalán, a TikTok-platformján közzétett új videójában, amely ezúttal is a Hatlövetű címet kapta.

A kormányfő a videóban 5+1 fontos közelmúltbeli eseményt idézett fel. Elsőként megemlítette a magyar labdarúgó válogatott veretlen kijutását az Európa-bajnokságra, a második pont a Ninjakormány vs. Brüsszel címet kapta. Ebben a kormányfő a nemzeti konzultáció kitöltésének fontosságát hangsúlyozta, majd a harmadik pontban kitért a Magyarországon legutóbb befejezett, eddigi legnagyobb hadgyakorlatára, az Adaptive Hussars 23-ra, amelyben elismeréssel szólt a Magyar Honvédség teljesítményéről.

Ezután gratulált holland jobboldali szövetségesének, Geert Wildersnek a választási győzelméhez. Kiemelte ezután, hogy sikerült a kormánynak letörnie az inflációt, végül a videó zárásaként a havazás miatti káoszról tett említést.

Borítókép: Részlet Orbán Viktor videójából (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.