Csak Szentkirályi Alexandra adta le eddig az induláshoz szükséges ajánlásokat

Hidvéghi Balázs szerint az elsöprő támogatás annak köszönhető, hogy a fővárosiak változást akarnak Budapesten.

2024. 04. 29. 19:04
Budapest, 2024. április 24.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) a Batthyány téren kampányol 2024. április 24-én. A kormányfõ Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltjének (b) segített a támogatói aláírások gyûjtésében. 
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra jelöltségét a főpolgármester-jelöltek közül elsőként és mind ez idáig egyetlenként vette nyilvántartásba a Fővárosi Választási Iroda – hívta fel a figyelmet Hidvéghi Balázs a közösségi oldalára feltöltött videóban. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányigazgatója arra is rámutatott, hogy „a többi jelölt még az aláírások gyűjtésével bajlódik, és láthatóan nem megy valami jól”, miközben Szentkirályi Alexandra már a hivatalos jóváhagyáson is túl van.

Ez az elsöprő támogatás annak köszönhető, hogy a fővárosiak változást akarnak Budapesten. Elegük van Karácsony bénázásából, és elegük van az őt bábként mozgató Gyurcsány-hálózatból

– jelentette ki Hidvéghi Balázs.

– A budapestiek egy rátermett és határozott főpolgármestert akarnak. Olyat, aki képes a város érdekében fellépni. Olyan főpolgármestert, aki felszámolja a Karácsony által előidézett közlekedési káoszt, aki rendet, tisztaságot és otthonosságot teremt Budapesten. Olyat, aki nem állandóan magát sajnáltatja, hanem aki képes lesz a főváros nevében a kormányzattal sikeresen tárgyalni és eredményeket elérni. Mert ez a budapestiek érdeke – magyarázta a kampányigazgató.

A kampányuk a következő hetekben nagy erővel folytatódik. Minden kerületbe elmennek, és igyekeznek minél több emberrel személyesen találkozni és beszélni – közölte Hidvéghi Balázs. Majd kiemelte:

Hajrá, Budapest! Hajrá, Alexandra!

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra és Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.