Gyurcsány egykori harcostársával találkozott Magyar Péter

Ismét találó a mondás: összenő, ami összetartozik.

Forrás: Magyar Jelen2024. 04. 25. 18:18
magyar péter Forrás: origó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter azzal a László Károllyal állt össze Baján, aki korábban Gyurcsány Ferenc pártjának helyi vezetője, illetve a város alpolgármestere volt a baloldali összeborulás elején – hívta fel a figyelmet a Magyar Jelen.

A hírportál információi szerint László Károly hatalmi harcok miatt lépett ki a Demokratikus Koalícióból, amit idén februárban jelentett be a közösségi oldalán. Mint fogalmazott, döntését „nehéz szívvel, ám alapos gondolkodás és megfontolás után hozta meg”. Ezért most egy civil szervezet, a március elején alapított Bácskaiak a városért Egyesület színeiben indulnak a választáson. A Magyar Jelen úgy tudja, a szervezetben sok korábbi DK-tag is van.

Mint arról lapunk is beszámolt, Magyar Péter kampánykörúton van, amely nem volt mentes a kínos pillanatoktól. Komlót közösségi oldalán egy pusztuló, háborús állapotokat tükröző épületegyüttessel szemléltette, melyhez azt írta:

Valahol, Európában. Az elfeledett Magyarország, a magára hagyott vidék.

Hozzászólásként azt is írta: „Komlói bányák környezete 2024-ben az Európai Unióban.” Hamar kiderült azonban, hogy a képen látható épületeket senki nem hagyta magára, tulajdonosuk airsoftpályát üzemeltet a területen.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Origó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.