„Ideges lesz Magyar Péter, amikor majd megy a süllyesztőbe Márki-Zay Péter mellé”

Menczer Tamás szerint a baloldal új hőse egy kényszeres kommentelő.

2024. 05. 02. 16:53
Budapest, 2024. április 26.
Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete elõtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án. A tüntetésen Magyar Péter mûködõ, a gyermekeket valóban védõ gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte.
MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás elmondta véleményét arról, ahogyan Magyar Péter beszél róla. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött egy vele készült interjút, amiben elmondja, hogy szerinte a baloldal új hőse egy kényszeres kommentelő.

Kettőnk közül csak egy kényszeres kommentelő van, tehát ő jelenik meg mindig nálam, én időnként reagálok

– mondta Menczer Tamás a műsorvezető azon felvetésére, hogy Magyar Péter és a kommunikációs igazgató nagy figyelmet szentelnek egymásnak az országjáró kampányban. A műsorvezető azt is megkérdezte, hogy Menczer Tamás mit szól ahhoz, hogy Magyar Péter több alkalommal is bohócnak titulálta. 

Ha kicsit ironizálni akarnék, akkor azt mondanám, hogy büszke vagyok. Nagy dolog az az ember életében, hogyha erkölcsből és politikából egy ilyen ember oktatja ki

– mondta. Kifejtette: ha erkölcsi szempontból nézzük, olyan ember, aki terrorizálta a feleségét, késsel fenyegette, ajtófélfához vágta, iszonyatos dolgokat mondott rá, diktafonnal lehallgatta. „Szóval egy ilyen ember oktat ki engem erkölcsből” – tette hozzá.

Ha a politikai részét vagy a „hőstörténetet” nézzük: 

ő most a baloldali hős.

– hangsúlyozta Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató Magyar Péter hőstörténetét is bemutatta:

Tíz évig eltette a nagy lét, aztán lehallgatta a feleségét. Ez a hőstörténet

– mondta. Hozzátette: szerinte Magyar Péter egyre idegesebb.

De milyen ideges lesz, amikor már megy a süllyesztőbe Márki-Zay Péter mellé

– hangsúlyozta Menczer Tamás.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.