Orosz rulett miatt lőhette agyon magát egy nagyatádi középiskolás

Az áldozat egy középiskolás fiú, aki Barcson egy szakiskolában tanult.

Forrás: Sonline2024. 04. 14. 18:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyatádon különböző pletykák és az internetes kommentek arról szólnak, hogy egy fiú orosz rulett játék közben otthon fejbe lőtte magát  – közölte a Somogy vármegyei hírportál. Az eset még március végén történt.

A  játék egy internetes chatszobában zajlott. A valódi életben viszont a fiú szobájába benyitó édesanya fedezte fel, hogy mi történt.

– írták. A Sonline értesülései szerint a vadász édesapa engedélyei és az otthoni fegyvertartás körülményei szabályosak voltak, de azt megvizsgálják, hogy a kamasz fiú hogyan kaparinthatta meg a fegyverszekrény kulcsát.

A haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja – nyilatkozták a hatóságok a Sonline munkatársának. A szerkesztőségben úgy tudják, hogy a rendőrséghez is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról – olvasható a lap oldalán.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.