Lejárt lekvárt osztogat az újpesti baloldal, hibajavítóval fedték el a dátumot

Trippon Norberték bölcsődei dolgozóknak kedveskedtek a lejárt élelmiszerrel.

2024. 04. 24. 11:32
Budapest, 2020. augusztus 31.
Újpest egyik jelképét, a 120 éve, 1900. augusztus 21-én átadott városházát a kor kiemelkedõ építészpárosa, Hegedûs Ármin és Böhm Henrik tervezte. A kéttornyú, városháza historizáló stílusban épült, szecessziós jegyekkel, gazdag épület díszítéssel. A kezdetben községházaként, majd 1907-tõl városházaként mûködik. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Fotó: MTVA/Balaton József
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szavatosságában a napokban lejáró lekvárt osztogat az újpesti baloldal a bölcsődei dolgozók napja alkalmából a munkájukat becsülettel végző kollégáknak” – hívta fel a figyelmet Wintermantel Zsolt, Újpest–Káposztásmegyer fideszes polgármesterjelöltje. 

Mint írta: a lejárati dátumot hibajavítóval elfedve, azt kézzel átírva akarták elfedni megalázó aljasságukat.

„Erre szavak nincsenek! Újpest ennél jóval többet érdemel” – zárta sorait Wintermantel, aki egy videót is mellékelt a közösségi oldalán.

Wintermantel Zsolt a Magyar Nemzetnek adott interjúban elmondta: elvesztegetett időszak volt Újpest életében a mögöttünk hagyott négy év.

„A környező kerületek fejlettségben sorra lehagyják a IV. kerületet, ha időarányosan összehasonlítjuk a korábbi fideszes vezetés eredményeit a 2019 óta tartó időszakkal, akkor is szembetűnő a különbség” – hívta fel a figyelmet. Wintermantel emlékeztetett:

 2010–2019 között új uszoda, piac és rendezvényközpont épült, felújították a szakrendelőt, megújult az összes gyermek- és felnőttháziorvosi rendelő és számos iskola. 

A Déri Tibor (DK) polgármester által irányított városvezetés megszüntette a fiatal családok lakáshoz jutási támogatását és a rendvédelmi dolgozók évi kétszeri jutalmazását. Leállították az okostanterem-fejlesztési programot, legutóbb nem adták oda az óvónőknek az állam által biztosított béremelést.

„Összességében ez alatt az időszak alatt a lakosok kevesebbet kaptak Újpest önkormányzatától, mint korábban. Azt kell mondanom, hogy a sok ígérettel szemben, ami pozitív és előremutató volt, nem valósult meg semmi”– sorolta Wintermantel Zsolt.


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.