Szentkirályi Alexandra: Gyurcsány embereinek menniük kell a Városházából

Szentkirályi Alexandra, a kormánypárt főpolgármester-jelöltje a Bayer-show vendége volt.

Forrás: Hír Tv2024. 04. 21. 20:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A fejétől bűzlik a hal – mondta Szentkirályi Alexandra a Bayer-show mai adásában a Hír TV-n. 

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint a főváros gondjainak többségét az okozza, hogy a valódi irányítás Gyurcsány Ferenc és emberei kezében van. Szentkirályi Alexandra mindeközben hétpontos Budapest-tervet hirdetett.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje a műsorban rámutatott, Karácsony Gergely továbbra is az öt évvel ezelőtti, be nem tartott ígéreteivel kampányol. Kifejtette: Karácsony Gergely ígérgetésből jeles, eredményekből és teljesítésből pedig elégtelen. Szentkirályi Alexandra elfogadhatatlannak nevezte, hogy miközben kétszázmilliárd forintnál is nagyobb tartalékkal, minden korábbinál magasabb iparűzésiadó-bevétellel vette át a fővárosi kasszát Karácsony Gergely, mára Budapest, az ország leggazdagabb önkormányzata csődbe ment. 

Szentkirályi Alexandra hozzátette: 

Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc és holdudvarának kifizetőhelyévé tette a fővárost.

 

Szentkirályi Alexandra változást hozna a Budapesten

A Fidesz főpolgármester-jelöltje korábban hét pontban foglalta össze programját, erről itt részletesen beszámoltunk.  Emlékezetes, Szentkirályi Alexandra a kampányindító eseményén hangsúlyozta: 

– Most már anyaként sem mindegy, milyen városban nőnek fel a gyermekeink. Olyan Budapestet szeretnék, amely gondoskodik lakóiról, tiszteli időseit – hangsúlyozta. Felidézte, 2010-től önkormányzati képviselőként, 2014-től főpolgármester-helyettesként dolgozott addig, amíg dinamikusan épült a város. – Akkor a város és a kormány tudott együttműködni, ezért köszönet Tarlós Istvánnak

 – emelte ki a főpolgármester-jelölt.

Szentkirályi Alexandra emlékeztetett: Tarlós István korszaka példátlan fellendülést hozott, Karácsonyék kétszázmilliárdos tartalékkal vehették át a stafétát. Elkészült a budai fonódó villamos, befejezték a négyes metrót, elkezdték a hármas metró felújítását, elképesztő turisztikai fejlődések történtek – sorolta a volt főpolgármester eredményeit a Fidesz–KDNP jelöltje.

 

Borítókép: Szentkirályi Alexandra a Bayer-showban (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.