Következő mérkőzések
Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Orbán Viktor: Ébredj, Európa!

„Amikor a béke mellett állunk ki, a hazánk mellett állunk ki!”

2024. 05. 20. 13:18
Orbán Viktor miniszterelnök
Orbán Viktor miniszterelnök Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az európai népek éppen ébredezőben vannak. Ha jól látom, mi történik Európában, akkor 

napról napra nő azoknak a száma, akik felébredtek, és rájöttek arra, hogy itt nagy baj lehet. Ez a háborús örvény, ami fenyegeti ma az egész Európai Uniót, benne Magyarországot is 

– fogalmazott a miniszterelnök a legfrissebb bejegyzésében, amelyhez kapcsolódóan egy videórészletet osztott meg országjárásának kecskeméti állomásáról. Orbán Viktor szerint ezért fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra. – És miután Európában mégiscsak demokrácia van, a sok marháskodás ellenére is, mégiscsak alapvetően demokrácia van, az emberek véleményét az európai politikában nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ezért fontos, hogy külön-külön és együtt is az európai emberek – külön-külön, úgy értem, országonként és egyben is – milyen akaratot fejeznek ki 

– hangsúlyozta a kormányfő, aki feltette a kérdést: – Háború vagy béke? Ezen múlik minden – szögezte le.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.