Menczer Tamás üzent: A helyzet súlyos, vasárnap mindenkire szükség van

Rendkívül súlyos helyzetet teremtettek a háborúpártiak.

2024. 06. 06. 18:41
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója 
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A háborúpárti baloldal sorra hangoztatja a sorkatonaság bevezetését és az atombombák bevetését. Ezekre a kijelentésekre reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

– Háborúpártiak azt mondják, hogy a háború nem veszélyes. Nincs itt miről beszélni – kezdte Facebookon videóját Menczer Tamás. Majd azzal folytatta, hogy 

nem én beszélek atombombákról, hanem Emmanuel Macron. Nem én mondtam azt, hogy sorozás kell, és hogy a nőket is be kell sorozni, hanem a németek. Nem én mondtam azt, hogy ki kell terjeszteni a sorozást egész Európára, hanem Manfred Weber. Nem én mondtam azt, hogyha az oroszok áttörik a frontot, be kell menni katonával, hanem Macron és Joe Biden embere.

– És nem én mondtam azt, amiről most lehet olvasni a sajtóban, hogy meg kell keresni, hogy a NATO milyen európai útvonalakon tud bemenni Ukrajnába és az oroszokhoz közel, hanem a NATO háborúpárti vezetői.

 Tehát a helyzet rendkívül súlyos.

Vasárnap mindenkinek ott kell lennie, aki békét akar, és támogatnia kell Orbán Viktort és a Fidesz–KDNP-t – emelte ki Menczer.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.