Meghalt az ország legnagyobb sportriportereinek egyike

Hetvennyolc éves korában érte a halál Fábián Istvánt.

Forrás: Beol2024. 07. 09. 18:11
Flame,Of,A,Candle,On,A,Grave.,All,Saints,Day,mécses, halálhír, gyászhír
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt Fábián István sportújságíró, a Békés Megyei Hírlap nyugalmazott munkatársa – adta hírül a Beol. A portál úgy tudja, az újságíró nemrég még szívproblémákkal küzdött, meg is műtötték, de már nem épült fel.

Fábián István 1946-ban született, a sportújságírói pályát a Gyulai Hírlapnál kezdte A legtöbb időt a Békés Megyei Népújságnál és jogutódjánál, a Békés Megyei Hírlapnál töltötte a legtöbb időt, 2007-ben innen vonult nyugdíjba. Fábián István az elmúlt évtizedekben dolgozott a Körkapcsolás békéscsabai hangjaként a Magyar Rádió, az MTV, később pedig a Szabad Európa Rádió, majd legutóbb a Magyar Katolikus Rádió munkatársaként. 

Fotó: Beol

 Az 1980-as, moszkvai olimpiától kezdve az 1996-os, atlantai ötkarikás játékokig több olimpiáról is tudósított, de a Nemzeti Sportnak és a jogelődjének 28 évig tudósított.

Fábián István temetésről később intézkednek. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.