A Ficsak idén is programokkal készül a házasság hetére

Forrás: MTI2020. 02. 09. 12:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) idén is számos programot rendez a házasság hetében – közölte a civil szervezet sajtó- és PR menedzsere az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

Tisóczki Flóra hangsúlyozta: programjaikkal szeretnék felhívni a fiatalok figyelmét arra, hogy miért jó családban élni, miért érdemes fiatalon házasságot kötni és gyermeket vállalni. Rendezvényeik már csütörtökön egy stresszkezelésről szóló előadással megkezdődtek, és Valentin-napi nyereményjátékot is szerveznek.

Arról is beszélt: a Ficsak üdvözli, hogy egyre több kormányzati intézkedés – köztük a januártól bevezetett négy- vagy többgyermekes anyák személyi jövedelemadó-mentessége és a nagyszülői gyed – segíti a családokat. Hozzátette: a családvédelmi akcióterv elemeinek köszönhetően már nagyjából 600 milliárd forint maradt a családoknál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.