A Kaleta család feljelentette Toroczkai Lászlót

Toroczkai reméli, legközelebb a bíróságon végre találkozhat Kaleta Gáborral.

Magyar Nemzet
2020. 08. 13. 10:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke elleni feljelentést formai okokra hivatkozva utasították el, amit Toroczkai László sajnálattal vett tudomásul.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke videójában arról számolt be, hogy feljelentették őt egy korábbi, a pedofilokról, illetve Kaleta Gáborról szóló videójáért, ám a feljelentést a Székesfehérvári Járásbíróság formai okokra hivatkozva elutasította, mivel azt nem Kaleta Gábor, hanem az édesapja írta alá. Toroczkai kifejtette, reméli, legközelebb nem követnek el formai hibát, és így a bíróságon végre találkozhat Kaleta Gáborral.

Mint ismeretes, tavaly mintegy 19 ezer gyermekpornográf felvételt találtak Kaleta Gábor volt perui nagykövet hivatali laptopján egy nemzetközi pedofilhálózat utáni nemzetközi nyomozás során.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.