A kis Greta beszólt Magyarországnak

Működik a Soros-gépezet.

2020. 03. 04. 7:20
Thunberg, Greta
Brüsszel, 2019. február 21. A globális felmelegedés ellen küzdõ Greta Thunberg 16 éves svéd klímavédõ aktivista és diáklány az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EESC) Európa jövõjérõl rendezett értekezletén Brüsszelben 2019. február 21-én. MTI/EPA/Stephanie Lecocq Fotó: Stephanie Lecocq Forrás: MTI/EPA/Stephanie Lecocq
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb ékes bizonyíték érkezett arról, hogy Sorosék médiagépezete teljes gázon, minden felületen pörög.

A Politico arról közölt cikket, hogy a magyarországi közmédia bizonyos témákat – mint a migráció, az európai terror, Brüsszel, egyházi ügyek és Greta Thunberg – csak „engedéllyel” dolgozhat fel, előzetes hozzájárulást kérve avagy vázlatos cikket továbbküldve szerkesztőknek. És itt ne is kössünk bele abba, hogy van-e olyan médium, amelyben (fő)szerkesztői hozzájárulás nélkül történhet bármilyen megjelenés...

Az MTVA a cikkre reagálva közleményt adott ki, miszerint „a magát független hírforrásként hirdető Politico magyar újságírója egy cikket közölt a mai napon, amelyben a Magyar Távirati Iroda szerkesztőségi elvét firtatja, cenzúrát kiált egy hozzájuk eljutott belső levelezésre hivatkozva... A közmédia a BBC szerkesztői és hírszerkesztési alapelveit követi. Azzal, hogy minket támadnak, általában ezeket az elveket támadják.”

Természetesen a Soros-gépezet fogaskerekei olajozottan működtek és Greta Thunberghez is eljutottak a hírek. Naná, hogy a kis klímaaktivista (PR-osai) is megszólalt(ak) az ügyben.

A következőket tette közzé a Twitteren:

„Ilyen listáknak nem lenne szabad léteznie. De mivel léteznek, azt hiszem, büszke vagyok, hogy rajta lehetek... Ez mutatja a demokrácia fontosságát. A sajtó szabadsága nem vita tárgya.”

A kör bezárult.

Van még kérdés?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.