Keresés
Magyar Nemzet
2020. december 5., szombat, Vilma napja
HÍR TV – TrollEz a kormány komolyan gondolja a felelősséget.
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/belfold/a-momentum-tanacsadoja-lett-cegledi-zoltan-8840294/

A Momentum tanácsadója lett Ceglédi Zoltán

Ceglédi Zoltán a momentumos Donáth Anna európai parlamenti képviselő stábjának tagja lett, amelyben helyi asszisztensi pozíciót kapott – szúrta ki a 444.hu. A liberális hírportál szerint Ceglédi így afféle személyes aszisztensként segíti a képviselő munkáját.

Ceglédi Zoltán politológus. Fotó: Képkivágás, Hír TV, Privátszféra

Mint írják, megkeresték Ceglédit, aki közölte, egyéves, határozott idejű szerződéssel rendelkezik, feladatai közé tartozik az Európai Parlamentben végzett képviselői munka magyarországi bemutatásával kapcsolatos kommunikációs tervezés, szövegírás, kampányötletek kigondolása, stratégiai tanácsadás, politikai napirendelemzés. A politológus havi bruttó 865 ezer forintot kap munkájáért. A 444.hu megjegyzi: a szerződésben és a munkakapcsolatban semmi rendkívüli nincs, de azt eddig egyik fél sem hozta nyilvánosságra. Ennek vélhetően az az oka, hogy Ceglédi személyes imidzsébe kevésbé férnek bele a hasonló feladatok, mivel korábban a Hír TV Privátszféra című portréműsorában arról beszélt, neki nem dolga politikusok munkáját elvégezni, nekik kampányolni, és nem véletlenül nem dolgozik pártoknak és politikusoknak, mert így nem sorolhatja őt senki a „sajátjai” közé. Ceglédi rendszeresen szerepel tévéműsorokban, több felületen is publikál, valamint a Dumaszínházban is fellép.

Donáth Anna legalább további két külsős szakértőt is alkalmaz: Szakács András szeptember végétől január végéig összesen bruttó 2,6 millió forintot kap kommunikációs tanácsokért és tréningekért cserébe, valamint Mécs János bruttó 166 ezerért ad alkotmányjogi tanácsokat év végéig a képviselőnek. Mécs korábban a Momentum elnökségi tagja volt, 2017-ben pedig bejárta a sajtót egy korábbi írása, amelyben a vidékieket gyalázza. – Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni – írta 2013-ban. Később azzal védekezett, hogy a szöveggel kapcsolatban már korábban is elmondta, az egy „önironikus fricska, a nagyképű fővárosi paródiája”.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kockázatos üzlet

Leleplező dokumentum Karácsonyék buszmutyijáról
Már hónapokkal a szerződés megkötése előtt tudtak a BKV-nál arról, hogy kockázatot jelent a baloldali milliárdoshoz köthető, offshore cégtől buszokat bérelni.

Tragikus évforduló

Tizenhat éve árulta el Gyurcsány először a magyarokat
Tragikus évforduló: 2004. december 5-én volt a kettős állampolgárságról szóló népszavazás, amikor az akkori kormány a határon túli magyarok elleni voksolásra buzdított.

Kiemelt

Jövőre jön az elektronikus jótállási jegy
A félreértések elkerülése érdekében fontos a vásárlás vagy üzembe helyezés időpontjának pontos rögzítése.

Poszt-trauma

Harmincnégymillió migránst akar behozni az EU
A jövedelmi differenciák égbekiáltó aránytalanságaival pedig nem törődnek.

Poszt-trauma

Szájeren kárörvend Mr. Negyven Százalék
Na ebből kellene mémet csinálni.

Poszt-trauma

TGM és a vérszegény ellenzék
A jeles filozófus kissé eltévedt a magyar etnicisták sűrű erdejében.

Poszt-trauma

Gyurcsány samesza nekiesett Orbánnak, de beletört a bicskája
Na, álljunk meg egy szóra!

Aktuális

Háromfelé hajtható telefonon dolgozik a népszerű mobilgyártó
A következő években kiderül, hogy az ilyen mobilok a jövőt jelentik, vagy megmaradnak érdekességnek.

Fricz Tamás blogja

George Clooney, Soros és a globális elit hasznos – nem idiótája, hanem – katonája
A nagyon sármos, világhírű színészre nem érvényes az, amit Lenin mondott a bolsevik rendszert lelkesen támogató, naiv nyugati értelmiségiekre.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!