A momentumos Lenin-fiú nem bír magával: vérre szomjazik

Már kezdett elülni a vihar a lámpavasazó józsefvárosi önkormányzati képviselő körül, amelyet sűrű bocsánatkérések követtek, hogy tulajdonképpen ő nem is úgy gondolta, újabb megnyilvánulásában bizonyítja, hogy de. Komolyan gondolta, amikor azt állította, hogy a másként gondolkodókat lámpavasra kívánja. Ennek hangot is adott a Facebookon, amikor egy hozzászólásában kijelentette: az eredménytelen tüntetések alternatívája, hogy vér folyjon.

Forrás: vadhajtasok.hu2020. 07. 27. 17:54
 Szarvas Koppny Bendegz
Szarvas Koppány Bendegúz már töbször bizonyította, nem áll távol tőle a szélsőséges magatartás Fotó: Beliczay László Forrás: MTI/Beliczay László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A történet ott indult, hogy a Nem kinövöm, hanem ez egy komoly politikai mozgalom elnevezésű Facebook-oldal megelégelve a sehová nem vezető tüntetgetéseket létrehozott egy ironikus eseményt Egymillióan a balf@sz tüntetések ellen! néven. Az eseményhez hosszászólt valaki, hogy „meg úgy amúgy is vagy folyjon vér, égjen kuka, törjön be szélvédő, robbanjon pártház, vagy maradj otthon a gecibe”.

Ehhez a gondolatmenethez csatlakozott az exgyurcsányista Szarvas Koppány is – szúrta ki a Magyar Hang. „Na ez legalább egy alternatíva” – kommentelte egyetértőleg a Százados negyed önkormányzati képviselője, majd meg is erősítette, amikor valaki rákérdezett, hogy ez most komoly-e.

A magát a demokratikus oldal politikusának valló Szarvas Koppány szíve szerint a kommunista elvbarátai módszereivel számolna le azokkal, akik nem értenek egyet vele. A hataloméhes Lenin-fiú szerint vérontás kell a megválasztott kormány eltávolításához. És ha már kezeik közé kaparintották a hatalmat, lámpavasra lógatná a fideszeseket. Ilyen emberekkel veszi körül magát Pikó András polgármester – olvasható a Vadhajtások.hu portálon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.