A Nemzetközi Kiállítási Iroda támogatja a világkiállítást

Egy év múlva Magyarországnak ismét lehetősége lesz megmutatni a természetvédelem iránti elkötelezettségét.

Forrás: MTI2020. 07. 20. 18:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dimitri Kerkentzes, a Nemzetközi Kiállítási Iroda (BIE) főtitkára levelében biztosította Magyarországot, hogy támogatja és szakmai tanácsokkal látja el a 2021. szeptember 25. és október 14. közötti, Egy a természettel című vadászati és természeti világkiállítást – közölte Kovács Zoltán hétfőn hivatalos Facebook-oldalán.

Az Egy a természettel vadászati és természeti világkiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos kiemelte, hogy a mindössze húsznapos világkiállítás időtartamát tekintve nem esik a BIE-egyezmény hatálya alá, de jól mutatja annak színvonalát és jellegét, hogy a 170 tagországot számláló BIE is támogatja a rendezvényt.

A főtitkár a levélben hozzátette: egy év múlva Magyarországnak ismét lehetősége lesz megmutatni a természetvédelem iránti elkötelezettségét, valamint bemutatni a vadászattal és a természettel kapcsolatos kihívásokat.

Kora ősszel egy részletes megállapodást készítenek elő a szervezettel, a BIE novemberi éves közgyűlésén pedig prezentálják az Egy a természettel vadászati és természeti világkiállítást – írta a bejegyzésben a kormánybiztos.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.