Az egész uniós támogatás dolog olyan, mint a Loch Ness-i szörny

Kicsit megkésve, de a DK-elnöke is beállt az EU-s támogatást hazudók táborába, amiről Deutsch Tamás a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook2020. 03. 31. 15:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kicsit megkésve, de a DK-elnöke is beállt az EU-s támogatást hazudók táborába, amiről Deutsch Tamás a Facebookon fejtette ki a véleményét.

– Néhány nap késéssel azért Gyurcsány Ferenc is beállt a “kétezer milliárd forintnyi uniós támogatásról” indulatosan hazudozók maroknyi táborába. Ez az egész uniós támogatás dolog pontosan olyan, mint a Loch Ness-i szörny: sokan beszélnek róla, de senki sem látta.

Nem látták, mert nincs. Se szörny, se uniós támogatás. Ennyi. – írta a közösségi oldalán a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője.

Magyarország csak a 2020-ra járó előleget kapta meg

Deutsch Tamás arra biztatja az EU-s intézményekkel szoros kapcsolatban lévő magyar hatóságokat,hogy kérdezzék meg Brüsszelben, hol vannak azok a plusz források, amelyekről Ujhelyi István beszél.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.