Bakot lőtt az ellenzék: Orbánnak megint igaza lett

Ismét ők húzták a rövidebbet.

2020. 09. 27. 8:45
CEFERIN, Aleksander; ORBÁN Viktor; CSÁNYI Sándor
Budapest, 2019. május 18. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor kormányfõ (k), Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke (b) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke beszélget a Karmelita kolostor teraszán 2019. május 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix nagy focirajongó, így természetesen élőben tekintette meg a csütörtöki Bayern München–Sevilla Szuperkupa-döntőt, ami sporttörténeti esemény volt, hiszen ilyen meccset Magyarországon még soha nem rendeztek. Az ellenzék és médiája persze igyekezett az ördögöt a falra festeni, hogy ilyen járványhelyzetben felelőtlenség szurkolók részvételével megrendezni ezt a találkozót, és Orbán Viktortól követelte a zárt kapus rendezést. Sőt volt, aki ennél is továbbment, egyenesen „emberkísérletnek” aposztrofálta a budapesti mérkőzést.

Ne legyenek illúzióink!

Az ellenzék, aki eddig mindent megtett azért, hogy keresztbe tegyen a kormány vírus elleni védekezésének, ahol tudta támadta a intézkedéseket, nem az emberek egészségéért aggódott ilyen hevesen. Sokkal inkább egy új politikai frontnak tekintette a Szuperkupa-döntőt, ahol megpróbált fogást találni a kormányon és a miniszterelnökön.

De ez a szánalmas, hazug támadás is a dugába dőlt.

Példás egészségvédelmi intézkedésekkel bonyolították le a találkozót. A hatvanezres Puskás Arénának csak a harmadába lehetett nézőket beengedni, a külföldről érkező szurkolóknak pedig a határon 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet kellett bemutatniuk. Minden ellenkező híreszteléssel szemben Felhévizynek is megmérték a hőmérsékletét (36,2 volt egyébként) és kötelezően maszkban kellett felsétálnia a tribünre, ahol az ő sorában mindössze két széken lehetett ülni, a többi le volt szakszerűen pántolva. Bár a hírlapíró igazán nem szurkolt egyik csapatnak sem, az izgalmas és színvonalas mérkőzés után felállva tapsolt a győztesnek, de leginkább arra volt büszke, hogy ismét egy csodás, példásan megrendezett sportesemény kapcsán került a világ figyelmének középpontjába Magyarország.

Tehát, bármennyire is fáj ez az ellenzéknek, Orbánnak megint igaza lett!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.