Bizalmi kapcsolat lehet Hadházy és több balliberális újságíró között

Évek óta bizalmi kapcsolatban van Hadházy Ákossal az az újságíró és felesége, akiknek pontosan ugyanabban a budapesti lakásban van bejelentett vállalkozása, ahol Hadházy alapítványának postacíme is van – számolt be a Hír TV Híradója.

Forrás: Hír TV2020. 07. 13. 22:27
null
Hadházy állítja, tudja bizonyítani az állításait.

Évek óta bizalmi kapcsolatban van Hadházy Ákossal az az újságíró és felesége, akiknek pontosan ugyanabban a budapesti lakásban van bejelentett vállalkozása, ahol Hadházy alapítványának postacíme is van – számolt be a Hír TV Híradója.

„Valódi konzultáció” – ezzel a felhívással gyűjti a nemzeti konzultációs kérdőíveket Hadházy Ákos és az általa létrehozott Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány.

A Hír TV Híradójából kiderül, bár Hadházy alapítványának székhelye Szekszárdon van, a postafiókhoz tartozó cím ugyanakkor budapesti: a VII. kerületi Lövölde tér 2/A, egy földszinti lakás. Ugyanaz, ahová két vállalkozást is bejegyeztek. A nyilvános cégadatok szerint ugyanebbe a földszinti lakásban van bejelentve a 24.hu újságírója, Kovács-Angel Marianna egyéni vállalkozása és férjének vállalkozása is.

Az alapítvány és az újságíró között a kapcsolódási pont a 24.hu munkatársának férje, Kovács Áron, aki szintén ezen a címen érhető el. Ő Hadházy alapítványának a kurátora.

Hadházy szerdán elismerte, hogy ismeri az újságírót, de azt tagadta, hogy a konzultációs ívek gyűjtéséhez Kovács-Angel Mariannának bármilyen köze lenne. Arról viszont nem beszélt, hogy az újságíró férjének azonban van, hiszen ő a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátora.

Kovács Áron korábban közösségi oldalán több olyan fényképet is posztolt, ahol Hadházy Ákossal látható. Van olyan fénykép is, ahol Kovács azzal büszkélkedik, hogy 2013-ban már interjúzott a politikussal. Kovács Áron korábban a még Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó Magyar Nemzetnek írt.

Ebből világosan látszik, hogy Kovács és Hadházy között évek óta bizalmi kapcsolat van. Felesége, Kovács-Angel Marianna több olyan Hadházy mellett érvelő cikket is írt, amelyeket a 24.hu publikált. Ezért is lehet aggályos, hogy a férfi és felesége, azaz az ellenzéki 24.hu újságírójának címe pontosan megegyezik a Hadházy-féle alapítvány postacímével.

A Hír TV napok óta szeretne megtudni részleteket a független országgyűlési képviselőtől, aki sajátos módon bojkottálja a csatornát: csak és kizárólag élő adásban lenne hajlandó válaszolni kérdéseikre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.