Brüsszel a gyermekvédelemben is elvenné a nemzetállamoktól a hatáskört

A népszavazás üzenet lenne – Brüsszel mellett – a magyar baloldalnak is, hogy a társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 07. 27. 11:00
null
Fotó: BACHPEKARYMATE

A népszavazás üzenet lenne – Brüsszel mellett – a magyar baloldalnak is, hogy a társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.

– Ahogy a migrációnál, úgy a gyermekvédelem terén is el akarja venni a nemzetállamoktól a hatáskört Brüsszel, és saját maga akar dönteni – mondta a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Kiszelly Zoltán hangsúlyozta: Brüsszel azért támadja Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot, mert ezek az országok nem tagjai az „euróadósság-zónának”, ezért Brüsszel nem tudja a gazdaságon keresztül megfogni ezeket a tagállamokat. Ezzel szemben

Franciaország, Spanyolország, Görögország és Olaszország az Európai Központi Bank lélegeztetőgépen van, a bank átutalásaival tudja megszorítások nélkül víz felett tartani gazdaságát

– jegyezte meg. Az igazgató szerint az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia. Az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért

a felnövekvő generációk körében is el akarják terjeszteni ezt az ideológiát, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek, természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy „szivárványos univerzum” tagjai.

Azt mondta, a baloldal álproblémákról beszél, de fontos emlékezni arra, hogy Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette, és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket. Ha a baloldal hatalomra kerül, feltehetően nem tud majd ellenállni a globalista nyomásnak, és rögtön beengedi az LMBTQ-ideológiát az óvodákba, az iskolákba, ezért fontos a népszavazás, amellyel ennek megálljt parancsolhat a magyarság – jelentette ki Kiszelly Zoltán. Hozzátette:

a népszavazás üzenet lenne nemcsak Brüsszelnek, hanem a magyar baloldalnak is, hogy a magyar társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.