Dömötör Csaba Szabó Tímeának: Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos

Szabó Tímea volt az egyik legfontosabb szereplője az álhírgyártásnak, a halálozási arányról korábban hazudott, mint Korózs Lajos.

Bákonyi Ádám
2020. 11. 16. 14:29
SZAB Tmea
A képen Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője a miniszterelnökhöz intézett azonnali kérdése után az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 17-én Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Tímea (Párbeszéd) napirend előtt arról beszélt az Országgyűlésben, hogy a kormány „hazudozik a foglalkoztatottak számáról”, miközben „Mészáros Lőrinc egymaga annyi támogatást kapott”, mint az összes többi munkavállaló. Szabó Ausztriát nevezte követendő példának, ahol teljes kijárási tilalmat rendeltek el, és szerinte sokkal több támogatást kapnak a gazdaság szereplői.

Dömötör Csaba válaszában emlékeztetett, hogy míg most az egészségügyi dolgozók bére megduplázódik, a baloldal korábban fizetőssé tette volna az egészségügyet. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára emlékeztetett arra is, hogy éppen a párbeszédes Jávor Benedek nevezte „relatív ártalmatlannak” a járványt, míg a párt főpolgármestere, Karácsony Gergely cselekvés helyett csak kesereg a Facebookon, és a 2022-es választás ellenzéki győzelméről elmélkedik. – Önöket csak a hatalom érdekli, miközben az ország a védekezéssel foglalkozik – mondta Dömötör Csaba. Az államtitkár végül felidézte azt is, hogy Szabó Tímea volt az egyik legfontosabb szereplője az álhírgyártásnak, a halálozási arányról korábban ő is hazudott, mint Korózs Lajos. – Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos – mondta az államtitkár, arra kérve a baloldalt, hogy fejezze be a hazugságvár építését.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.