Dömötör: Ennek a töredékéért már lemondást követelne a baloldal

Szemrebbenés nélkül tagad a IX. kerületi polgármester – írja Dömötör Csaba a közösségi oldalán.

Magyar Nemzet
2020. 12. 18. 9:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A IX. kerületi polgármester szemrebbenés nélkül letagadja azt, aminek a töredékéért szövetségesei tömött sorokban követelnék mások lemondását – írja bejegyzésében Dömötör Csaba.

– Annak kell bocsánatot kérni, aki egy olyan médiában dolgozik, aki újságírónak mondja magát és közben egy ócska propagandista – így sértegette az őt kérdező újságírókat Baranyi Krisztina. A riporterek azt akarták megtudni a polgármestertől, nem érzi-e abszurdnak, hogy miután zsidózásáról kikerült egy hangfelvétel, épp egy zsinagógába érkezik gyertyát gyújtani.

– Ki zsidózott? – kérdezte a Pesti TV riportere. Baranyi azonban erre azzal válaszolt, hogy inkább az őt kérdező újságírók szégyelljék magukat, majd besietett a zsinagógába. A kérdezők kitartottak, és kifelé is megkérdezték a polgármestert, hogy van-e olyan kontextusa a zsidózásnak, ami elfogadható, de Baranyi kitért a válaszadás elől.

– Nem is tudok mást hozzátenni, de talán nem is kell – zárta bejegyzését Dömötör Csaba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.