Droidoknak nevezte a Fidesz szavazóit a Momentum főpolgármester-jelöltje

Nem ez az első alkalom, amikor Kerpel-Fronius Gábor becsmérlően nyilatkozik, a horvát-francia foci vb döntő után agyhalottnak nevezte Magyarországot.

Forrás: HÍR TV2019. 06. 07. 14:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Droidoknak nevezte a Fidesz szavazóit a Momentum főpolgármester-jelöltje egy Facebook bejegyzésében – tájékoztat az esetről a Hír TV.

A tavaly márciusi írásban Kerpel-Fronius Gábor arról értekezett, hogy amikor Orbán Viktor nem áll ki vitázni politikai ellenfeleivel, azzal egyúttal azt üzeni, „így is van az országban mintegy 3 millió droid, aki csak azért rá szavaz, mert ő azt mondja, hogy szavazzon rá, függetlenül attól, hogy ő mit mond”.

Nem ez az első alkalom, amikor a Momentum jelöltje becsmérlően nyilatkozik, a Horvátország-Franciaország vb-döntő után, agyhalottnak nevezte Magyarországot.

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-jelölti bejelentésekor arról beszélt: azért ő az alkalmas kihívója Tarlós Istvánnak, mert egyaránt meg tudja szólítani a baloldali és a jobboldali szavazókat is, egyúttal szövetségesül hívta az 1998-as Fidesz szavazókat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.