Egyetemi Ellenállás a szélsőliberalizmussal szemben

Az Egyetemi Ellenállás hálózat célja, hogy védelmet nyújtson a felsőoktatási intézmények döntő többségét és a mindennapokat is megkérdőjelezhetetlenül átható szélsőliberalizmus ellen.

Magyar Nemzet
2020. 11. 05. 17:37
null
A többség hasznosnak ítélte az egyetemen szerzett ismereteket Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyetemi Ellenállás néven szervez laza hallgatói hálózatot a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Céljuk a valódi jobboldaliságot képviselő, pártpolitikától független hálózat létrehozása az elnyomott, elhallgattatott és meghurcolt konzervatív gondolkodású hallgatókért. Mint honlapjukon írják, a magyarországi egyetemeken és főiskolákon „egyre agresszívebb a liberális diktatúra, a fiatalok szellemi és lelki mérgezése mára általánossá vált”. A kezdeményezés életre hívói felháborodva tapasztalják, hogy a felsőoktatás jelentős részében „a nemzet- és vallásellenes liberalizmus diktatúrája” valósult meg, ami teret engedett az LMBTQP+ propagandának is. „Kötelező homoszexuális »érzékenyítő« foglalkozásokon kell részt vennünk, az oktatók megbélyegzik, kipellengérezik, vagy egyszerűen megfélemlítik a liberális dogmákat megkérdőjelezőket. A létező hallgatói csoportok és hallgatói önkormányzatok csak az elfogadást, a toleranciát szajkózzák, a Budapest Pride felvonulásra és balliberális tüntetésekre vezénylik ki a tagságukat, és a hallgatók képviselete helyett politikusképzőként tekintenek pozíciójukra” – sorolják az Ellenállás létrehozásának okait a szervezők.

A kezdeményezők felhívásuk végén hozzáteszik: „Hisszük, hogy van még remény a magyar ifjúság számára! Együtt fel tudjuk emelni szavunkat az élettel összeegyeztethetetlen, Isten- és nemzetellenes ideológiával, a szélsőliberalizmussal szemben!” További információ a www.egyetemiellenallas.hu oldalon található.

A kezdeményezés Facebook-oldala a linkre kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.