Éjfélig lehet szavazni a Nők Magyarországért Díj jelöltjeire

A járvány alatt példás helytállást mutató győzteseket kategóriánként ötmillió forinttal díjazzák.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 09. 30. 16:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Ön véleménye is számít! Ma éjfélig lehet szavazni a Nők Magyarországért Díj jelöltjeire”

írta Novák Katalin családokért felelős tárcanélküli miniszter a Facebookon közzétett bejegyzésében, amelyben kiemelte, hogy már tízezer szavazat érkezett a jelöltekre. A miniszter arra kéri követőit, hogy szavazatukkal segítsenek eldönteni, ki kapja meg kategóriáján belül az ötmillió forintos fődíjat.

A Nők Magyarországért Klub által alapított díj olyan hölgyeket jutalmaz, akik a koronavírus-járvány alatt kiemelkedő munkát végeznek.

Négy kategóriában csaknem ötszáz jelölés érkezett a díjra. Egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb kategóriákban lehetett jelölni. A jelölések lezárása után egy szakértői bizottság előszűrést végzett és a klub tagjai is javaslatot tettek, de a végső nyerteseket a közönségszavazatok alapján hirdetik ki. A fődíj kategóriánként bruttó ötmillió forint, de különböző felajánlásoknak köszönhetően számos további díjjal is elismerik a jelölteket, akiknek profilja megtekinthető a Nők Magyarországért Klub weboldalán, ahol szavazni is lehet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.